Bekendmakingen

De gemeente neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, verbouwing of kappen van een boom.

Ook nieuwe of aangepaste verordeningen vallen onder deze besluiten. Al deze besluiten moeten we officieel bekendmaken. Dit doen wij digitaal. Wij publiceren deze vanaf 10 april 2018 op de overheidswebsite Officiële bekendmakingen.

Recente publicaties

Berichten over bekendmakingen van nieuwe regelgeving, vergunningen voor evenementen en vergunningen voor bouwplannen van de afgelopen twee maanden vindt u op de website Over uw buurt van de overheid. U vindt daar ook de publicaties van waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden.

Via zoeken op onderwerp kunt u verschillende bekendmakingen selecteren zoals: bestemmingsplannen, evenementenvergunningen en omgevingsvergunningen.

Oudere publicaties

Bekendmakingen ouder dan 2 maanden zijn vanaf 10 april 2018 gepubliceerd op Officiële bekendmakingen

Tot 10 april 2018 publiceerde de gemeente Pekela de officiële bekendmakingen in een Elektronisch Gemeenteblad, deze bekendmakingen zijn terug te vinden in het Archief Elektronisch Gemeenteblad. Dit archief is terug te vinden via Archiefweb gemeente Pekela, dat gaat als volgt:

  • Ga naar 1 februari 2022 en navigeer op de website van die datum naar College van B&W > Wet-en regelgeving > Bekendmakingen.
  • Op die pagina, onder het kopje Oudere publicaties vind u de link naar het Archief Elektronisch Gemeenteblad.

Op de hoogte blijven

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van bekendmakingen in uw buurt of wijk? Abonneert u zich dan op de e-mailservice van Overheid.nl. U kunt dan zelf aangeven welke berichten u per mail wilt ontvangen.