Over de website

Webredactie

Als u vragen heeft over de inhoud of het gebruik van deze website dan horen we dat graag. Ook kritische of opbouwende opmerkingen zijn van harte welkom. Zo kunnen we onze website steeds verder verbeteren! U kunt uw vragen of opmerkingen mailen naar info@pekela.nl of het laten weten via 0597 617555.

Vormgeving en techniek: Visma Roxit

Toegankelijkheid

Gemeente Pekela streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Hoe wij omgaan met de toegankelijkheid op onze website leest u in onze toegankelijkheidsverklaring.

Privacy

De gemeente Pekela verwerkt persoonsgegevens over u als u gebruik maakt van onze diensten en/of wanneer u deze gegevens aan ons verstrekt. Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Servicenormen

In de servicenormen staat wat u mag verwachten van de gemeente Veendam. De gemeente Pekela staat graag voor u klaar. Wij vinden het erg belangrijk dat u als inwoner of ondernemer makkelijk de weg vindt naar de gemeente. En dat u snel geholpen wordt, ook online.

Copyright

Wij gebruiken fotografie/beeldmateriaal op onze website alleen na toestemming van de betreffende fotograaf. U mag de inhoud van de website kopiëren, verspreiden en doorgeven maar niet bewerken. U dient www.pekela.nl als bron te vermelden.

Sitemap

Op de sitemap vindt u de indeling en opbouw van de website van de gemeente Veendam.

Contact en openingstijden

Alle contactgegevens, adressen en openingstijden kunt u vinden via de pagina contact met de gemeente.