Slim besparen? Jouwbespaarcoach.com

Jouwbespaarcoach is een gratis en vrijblijvend initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, met als doel woningeigenaren te helpen met besparen op hun woonlasten en te verduurzamen.

Huiseigenaren uit de gemeente Pekela kunnen gratis gebruik maken van de volgende diensten:

Energiecoaches

Geen idee wat u kunt doen of waar u moet beginnen? Samen met een Energiecoach verkent u de bespaarmogelijkheden bij u thuis. U hoort hoe u simpel en snel energie kunt besparen en kunt direct aan de slag. U kunt hier een afspraak voor maken.

Bespaarcoaches

Hulp nodig bij het aanvragen van offertes of subsidie voor isolatie? Weinig geld, maar toch isoleren? De Bespaarcoach helpt. Bij de eerste afspraak maakt de Bespaarcoach een Energiebespaarrapport. Daardoor kom je te weten of het isoleren van je dak, muur of vloer winst oplevert. 
 
De Bespaarcoach rekent uit wat het kost om je dak, vloer en muren te isoleren. Ook hoor je wat je elke maand op je energiekosten kunt besparen. De Bespaarcoach helpt je bij het aanvragen van de subsidies, offertes & een eventuele lening via het Warmtefonds. De Bespaarcoach blijft, tot er geïsoleerd is, beschikbaar voor het stellen van vragen.

Energiebespaarrapport

Wilt u weten welke verduurzamingsmaatregelen voor uw woning interessant en rendabel zijn? Een Bespaarcoach maakt een rapport en bespreekt met u de verschillende opties. U hoort wat de kosten zijn en wat de terugverdientijd is. Ook financieringsmogelijkheden en subsidies worden besproken. U kunt hier een afspraak voor maken.

Aanvragen subsidie voor isolatie

Op de site van Jouwbespaarcoach kunt u een subsidie voor isolatie aanvragen. Dit kunt u doen met dit formulier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over één van de bovenstaand onderwerpen? Op de website Jouwbespaarcoach.com vindt u alle informatie.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt Jouwbespaarcoach een e-mail sturen.

Wij zijn ook op zoek naar huiseigenaren die willen meedenken, bijvoorbeeld over de diensten die wij ontwikkelen of onze communicatie. Iets voor u? Meld u dan hier aan.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Regio Deal Oost-Groningen.