Slim besparen? Jouwbespaarcoach.com

Jouwbespaarcoach is een gratis en vrijblijvend initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, met als doel woningeigenaren te helpen met besparen op hun woonlasten en te verduurzamen.

Huiseigenaren uit de gemeente Pekela kunnen gratis gebruik maken van de volgende diensten:

Energiecoaches

Geen idee wat u kunt doen of waar u moet beginnen? Samen met een Energiecoach verkent u de bespaarmogelijkheden bij u thuis. U hoort hoe u simpel en snel energie kunt besparen en kunt direct aan de slag. U kunt hier een afspraak voor maken.

Quickscan

Wilt u weten welke verduurzamingsmaatregelen voor uw woning interessant en rendabel zijn? Een Energieadviseur maakt een rapport en bespreekt met u de verschillende opties. U hoort wat de kosten zijn en wat de terugverdientijd is. Ook financieringsmogelijkheden en subsidies worden besproken. U kunt hier een afspraak voor maken.

Energie Bespaarpakket (EBP)

In onze gemeente zijn (en worden de komende weken) codes verspreid voor een gratis Energie Bespaarpakket. Tegen inlevering van een code kan een pakket t.w.v. 50 euro worden opgehaald bij één van de deelnemende bouwmarkten. Er zijn vijf verschillende soorten. Met de producten uit het pakket bespaart u direct op uw energiekosten. Denk aan: ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop.

Warmtebeelden

Van een aantal woningen zijn in maart en april een warmtebeeld gemaakt. Huiseigenaren zijn hierover per brief geïnformeerd. Het rapport met het warmtebeeld en een isolatie-advies van de woning is digitaal op te vragen. U kunt uw warmtebeeld digitaal opvragen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over één van de bovenstaand onderwerp? Op de website Jouwbespaarcoach.com vindt u alle informatie.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt Jouwbespaarcoach een e-mail sturen.

Wij zijn ook op zoek naar huiseigenaren die willen meedenken, bijvoorbeeld over de diensten die wij ontwikkelen of onze communicatie. Iets voor u? Meld u dan hier aan.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Regio Deal Oost-Groningen.