Expositie Tiny Dussel- van der Molen in gemeentehuis Pekela

Vanaf maandag 23 januari tot 26 april 2023 exposeert Tiny Dussel- van de Molen in de centrale hal van het gemeentehuis van Pekela. De werken zijn figuratief en uitsluitend gemaakt met olieverf.

Tiny Dussel- van der Molen

Tiny Dussel- van der Molen is opgegroeid in Borgercompagnie en woont nu in Veendam. De Oost-Groningse heeft haar jeugd veel getekend en geschilderd, maar deze hobby raakte in de jaren die volgden wat naar de achtergrond. Sinds een aantal jaren heeft ze haar oude hobby weer opgepakt. Haar stijl is figuratief en ze werkt uitsluitend met olieverf. Inmiddels heeft ze, zonder schilder- of tekenlessen te hebben gevolgd, een mooie collectie verzameld. 

Lex Kupers, wethouder cultuur: “Ik raad u zeker aan om een kijkje te komen nemen. Er hangen werken met prachtige wateren tot landerijen die tot aan de horizon reiken. De gemeente Pekela biedt lokale kunstenaars graag de gelegenheid om in het gemeentehuis te exposeren.”

Nieuwsgierig?

De expositie van Tiny Dussel- van der Molen is te zien in het gemeentehuis van Pekela tijdens openingstijden. Kijk hiervoor op www.pekela.nl