Expositie Schildersgroep ‘Met Palet en Penseel’ in gemeentehuis Pekela

Van 19 oktober 2022 tot 16 januari 2023 exposeert Schildersgroep ‘Met Palet en Penseel’ uit Oude Pekela in de centrale hal van het gemeentehuis. Er zijn werken in diverse stijlen en uiteenlopende thema’s te bewonderen van dertien lokale kunstenaars.

Schildersgroep

Schildersgroep ‘Met Palet en Penseel’ is in 1974 ontstaan. Elke maandagochtend komt de Schildersgroep van 09.00 tot 11.30 uur samen in MFC de Binding in Oude Pekela, waar onder begeleiding van de heer Arnoud van Santen schilderijen worden gemaakt van olieverf, acrylverf en aquarel.

Lex Kupers, wethouder cultuur: “De gemeente Pekela biedt lokale kunstenaars graag de ruimte om in het gemeentehuis te exposeren. Ik raad u zeker aan om een kijkje te komen nemen. Er hangen hele verrassende werken tussen, van een idyllisch winterlandschap van mevrouw Alie Baas-Visscher tot herkenbare dorpsgezichten van meneer Frits Zuurman.”

Nieuwsgierig?

De expositie van Schildersgroep ‘Met Palet en Penseel’ is te zien in het gemeentehuis van Pekela tijdens openingstijden. Kijk hiervoor op www.pekela.nl