Jong Pekela

Zijn er onderwerpen waarover je best je mening zou willen geven aan het gemeentebestuur (burgemeester en wethouders) van Pekela? Dan kan dit in de jongerenraad “Jong Pekela”.

Burgemeester Jaap Kuin: “Wil jij meebeslissen over de toekomst van de gemeente Pekela? Dat kan! Jij kan je namelijk opgeven voor Jong Pekela. Jong Pekela is de jongerenraad van de gemeente. Samen met andere jongeren gaan we het hebben over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Vertel mij wat jij wilt voor de gemeente Pekela en meld je aan voor Jong Pekela.”  

Jong PekelaJong Pekela: Weet jij wat Jong Pekela wil? Kom dan in de jongerenraad van Pekela! Ben jij tussen de 11 en 18 jaar, woon jij in Pekela en weet jij wat jong Pekela wil? Kom dan in de jongerenraad! info: www.pekela.nl/jongpekela

“Jong Pekela” is nieuw in de gemeente Pekela en zal 3 keer per jaar bij elkaar komen. Ook over hoe jij wilt dat het gemeentebestuur rekening houdt met jouw ideeën is iets waarover burgemeester en wethouders graag met jou in gesprek willen.

Onderwerpen

Alle onderwerpen die jij belangrijk vindt mag je inbrengen. Heb jij bijvoorbeeld een mening over armoede in onze gemeente en heb jij een goed idee wat het gemeentebestuur zou moeten doen? Of heb je hele andere onderwerpen die jij aan de gemeente wilt vertellen? Laat het ons weten en meld je aan voor Jong Pekela.

Jouw mening telt!

Ben jij tussen de 11 en 18 jaar én woon jij in Pekela én weet jij wat Jong Pekela wil? Geef je dan op voor Jong Pekela en deel jouw ideeën met het bestuur van de gemeente Pekela. Op deze manier kan jij invloed uitoefenen én meebeslissen over hoe jij vindt dat Pekela eruit moet zien.

Beslis mee en geef je (of je kind*) op voor de jongerenraad!

Na de zomervakantie gaat Jong Pekela van start. Heb jij ook interesse om mee te praten in de jongerenraad Pekela? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Aanmelden voor Jong Pekela

Lees de privacyverklaring voordat u uw persoonsgegevens invult.

*Let op: Ben jij nog geen 16 jaar? Vraag dan je ouders/verzorgers het formulier in te vullen.