Scholenkorfbaltoernooi bij WSS

Dit item is verlopen op 20-10-2017.

Op woensdag 20 september 2017 staat het jaarlijkse scholenkorfbaltoernooi bij korfbalvereniging WSS weer op het programma. Dit toernooi wordt georganiseerd door de School Sport Commissie in samenwerking met Korfbal vereniging WSS en Team Sport van de gemeente Pekela.

Scholentoernooi

Het korfbaltoernooi wordt georganiseerd voor de groepen 5/6 en 7/8 van basisscholen uit de gemeente Pekela. De 18 teams zijn verdeeld over 2 categorieën. De groepen 5/6 spelen een aangepaste variant van korfbal, het zo geheten 4Korfbal. In deze categorie wordt 4 tegen 4 gespeeld, zodat de deelnemers veel balcontacten maken. Daarnaast bestaat het veld maar uit 1 vak en mag iedereen doelen en verdedigen. De kinderen uit de groepen 7/8 spelen volgens de normale regels, 8 tegen 8, op een groot veld bestaande uit 2 vakken.

Programma

Het korfbaltoernooi begint ’s middags om 13.30 uur en de laatste wedstrijden zijn om 16.00 uur afgelopen. Aansluitend zullen de prijzen uitgereikt worden aan de nummers 1, 2 en 3 in beide categorieën. Het toernooi vindt plaats op het M.J. Wageman Sportpark, Burgemeester Snaterlaan 44 te Oude Pekela.

Publiek is van harte welkom!