Ina Hateboer bedrijvencontactfunctionaris

Dit item is verlopen op 07-05-2017.

De gemeenten Pekela en Veendam hebben een ervaren bedrijvencontactfunctionaris aangesteld. Op 1 maart 2017 is Ina Hateboer begonnen. Zij volgt daarmee Jos Kraan op.

De combinatie van haar ervaring in het bedrijfsleven, bij gemeenten en met de WSW zijn van grote waarde. Beide gemeenten zijn blij dat Ina zich gaat inzetten voor de economische ontwikkelingen in het gebied.

Ervaring

Ina Hateboer heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en binnen gemeenten. Dit heeft ze opgedaan bij verschillende Friese gemeenten, waar ze onder anderen de WSW in haar portefeuille had. Ervaring als onderhandelaar in het bedrijfsleven heeft ze opgedaan als Key-Accountmanager van grote bedrijven als Shell en Eneco.

De kracht van dit gebied

Ina Hateboer is blij met haar functie en ziet veel mogelijkheden: “De grondprijzen zijn hier aantrekkelijk. De mentaliteit van de noordelingen als werknemer is prima. Dit geeft de regio kansen. Belangrijk voor deze functie is dé netwerker en relatiebeheerder te zijn, gericht op excellente dienstverlening en extern gericht. De schakel  tussen de belangen van de gemeente en de regio, van de ondernemers en vastgoedeigenaren. Daarom past deze functie precies bij mij!’’


Ina Hateboer