Medewerker Communicatie

Heb jij overuren op je schermtijd? Heb je een lamme vinger van het scrollen? Post jij regelmatig filmpjes op TikTok en heb jij je eerste stukjes al geschreven met ChatGPT? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Heb jij overuren op je schermtijd? Heb je een lamme vinger van het scrollen? Post jij regelmatig filmpjes op TikTok en heb jij je eerste stukjes al geschreven met ChatGPT?

 

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 

Wij zijn Charmian en Erik van team Communicatie van de gemeente Pekela. Wij missen nog een zelfstandige, creatieve, digitale duizendpoot die ons helpt in de wereld van socials, foto’s, filmpjes en computersystemen. Wij zien graag een collega die ons ook kan ondersteunen in ons communicatiewerk, zoals het schrijven en redigeren van teksten en woordvoering, die het dorpsleven kent en die de Grunneger toal (n lutje beetje) begrijpt. Voor jou is het glas altijd halfvol en je houdt van lachen.

Het maakt voor ons niet uit of je bijna klaar bent met je studie, net afgestudeerd bent of dat je al enkele jaren werkervaring hebt. Hoe dan ook, jij bent welkom! Word jij binnenkort onze favoriete nieuwe collega in een klein, zelfstandig team met een uniek karakter, waar al veel gebeurt en nog veel meer staat te gebeuren? Wij zien je liever vandaag dan morgen verschijnen.

Wat bieden wij jou?

 

Een fantastische job als communicatiemedewerker

voor 32 of 36 uur per week

 

Bij de gemeente Pekela werk je in een omgeving die volop in beweging is, met uitdagende en afwisselende werkzaamheden. Je komt terecht in een klein, hecht team waar samenwerking en humor centraal staan. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaangroei, zodat je continu kunt blijven investeren in jezelf en je carrière.

Daarnaast bieden wij:

  • Een hybride werkregeling: flexibel werken, zowel op kantoor als vanuit huis;
  • Salaris in functieschaal 8 met een maximum van €4244 per maand op basis van 36 uur per week wanneer je al enige werkervaring hebt;
  • Ben je nog onervaren en startende? Dan bieden wij jou naast opleiding en coaching “on the job”, een starterssalaris aan in functieschaal 7;
  • Een individueel Keuzebudget dat bestaat uit 17,05% van je brutosalaris. Dit kun je inzetten voor extra verlof, sport, cultuur of andere persoonlijke doelen;
  • Maatwerk voor opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Enthousiast geworden?

Klik dan hier en upload je cv en je motivatie vóór 18 juli, op wat voor manier dan ook. Wil je toch nog eerst wat meer informatie – van wellicht – je toekomstige collega? Neem dan contact op met Charmian Hundt, communicatieadviseur, via 06-59874654.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lisanne Slagter, HR-adviseur, via 06-59803272.

 

Voorwaarde om bij ons te komen werken is wel dat je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) moet hebben. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.