Team Sport

Team Sport zorgt in Pekela onder andere voor de exploitatie en verhuur van de verschillende sportaccommodaties. Daarnaast zijn verenigingsondersteuning en sportstimulering belangrijke taken.

Sportverenigingen

Op zoek naar een passende sportvereniging? Of wilt u om een andere reden in contact komen met een sportvereniging? Neem dan contact op met team sport.

U kunt mailen naar teamsport@dekompanjie.nl. Zij kunnen u verder helpen.

Sportaccommodaties

Een van de taken van team sport is de exploitatie en verhuur van de verschillende sportaccommodaties.

De gemeente draagt zorg voor het aanbieden van kwantitatief voldoende en kwantitatief goede sportvoorzieningen voor zowel de georganiseerde als de ongeorganiseerde sportbeoefening.

Verhuur sportaccommodaties

Wilt u eenmalig of op seizoen basis gebruik maken van één van de sporthallen of sportvelden in de gemeente Pekela? Neem dan contact op met team sport:

Jeugdfonds sport en cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Kijk voor meer informatie op de pagina Jeugdfonds sport en cultuur.

Contact met Team Sport

Bezoekadres

Stadion De Langeleegte

Langeleegte 16a

9641 GN  Veendam

Postadres

Gemeente Pekela, team sport

Postbus 20 000

9665 ZM  Oude Pekela

Telefoonnummer en mailadres

Heeft u een vraag voor team sport? Neem dan contact op met één van de medewerkers via 0597-617555 of teamsport@dekompanjie.nl.