Op dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Uw online aanvraag of melding kan vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor eventueel ongemak. 

Kavels voor bedrijven

Zoekt u als ondernemer een geschikte kavel op een bedrijventerrein in de Pekela? Hier vind u de mogelijkheden. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze accountmanager Astrid Wijninga.

 • Bedrijventerrein West

  Dit terrein is centraal gelegen tussen de kernen Stadskanaal, Veendam en Winschoten. Het heeft uitstekende verbindingen met de N33/A7 en met Duitsland. Het bedrijventerrein ligt aan de N367 en heeft eveneens een directe aansluiting op de N366 en beschikt over een groot aantal zichtlocaties.

 • Bedrijventerrein Aa-Stroom

  Het bedrijventerrein AA stroom ligt in de gemeente Pekela en is in trek bij diverse kleinere maak- en reparatiebedrijven.

 • Bedrijventerrein Flessingsterrein

  Het bedrijventerrein Flessingterrein ligt in het noorden van Oude Pekela en is voornamelijk geschikt voor woon-werklocaties. Ook de jachthaven van Oude Pekela is hier te vinden.

 • Bedrijventerreinen Holland Marsh en Pekelwerk

  Bedrijventerreinen Holland Marsh en Pekelwerk liggen beide aan de N366; beide gebieden zijn gemengde bedrijventerreinen met zowel woon- werkkavels als opslagloodsen en reparatiebedrijven.