Energieloket gemeente Pekela

De gemeente Pekela helpt u mee met het treffen van energiebesparende maatregelen voor uw huis.

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Nee hoor: het Energieloket staat voor u klaar!

Het Energieloket

Het Energieloket is het startpunt voor particuliere woningeigenaren met vragen over energiebesparing en -opwekking. Op de website van het Energieloket Pekela kunnen inwoners een energiecheck doen en informatie vinden over over het energielabel, isoleren, zonnepanelen, HR++ glas, zonneboilers, subsidies, financiering en bedrijven in de regio.

Online Quickscan

Snel en makkelijk online Quickscan voor energieadvies

Met een gratis online quickscan neemt u uw huis onder de loep en krijgt u een vrijblijvend energieadvies op maat! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, krijgt u van het Energieloket een advies over welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen.

Subsidie en financiering

Is er subsidie of financiering beschikbaar?

Het Energieloket heeft een handige keuzehulp gemaakt waarmee u checkt welke regelingen er voor u zijn. U beantwoordt drie simpele vragen en krijgt na het beantwoorden van deze vragen direct te zien welke subsidies en financieringen voor u beschikbaar zijn. De keuzehulp kunt u vinden via de website van het Energieloket op de pagina Financiering en Subsidies.