Groepen 7 en 8 Theo Thijssen school wint de Sportiefste klas verkiezing

De groepen 7 en 8 van de ODBS Theo Thijssen in Nieuwe Pekela mag zich dit jaar de sportiefste klas van Pekela noemen. De week voor de herfstvakantie stond voor alle groepen 7 en 8 in Pekela in het teken van de Sportiefste klas verkiezing. Vanwege de coronamaatregelen heeft Team Sport van de gemeente er voor gekozen om de Sportiefste klas verkiezing in een ander jasje te steken. Geïnspireerd door het televisieprogramma “Crazy 88” is er een Sport en Spel programma bedacht waarmee de groepen punten konden behalen.

Verschillende onderdelen

Het Sport en Spel programma bestond uit de volgende onderdelen; Energizers, Minuutje het spel, Daily Mile, Vervoer naar school, Sportquiz en Schoolpleinspelen. Groepen 7 en 8 van de ODBS Theo Thijssen heeft zich zeer sportief ingezet door alle onderdelen uit te voeren en hier punten mee te scoren. Voor CBS de 7-sprong uit Oude Pekela was er mooie tweede plek en OBS Hendrik Wester uit Oude Pekela maakte het podium compleet met de derde plek.

Wisselbeker en prijzengeld

Dinsdag 20 oktober is de klas telefonisch op de hoogte gebracht van de mooie overwinning. Is er tijdens de gymles een mooie klassenfoto gemaakt en binnenkort zal de wisselbeker op de school te bezichtigen zijn. De klas heeft ervoor gekozen om het prijzengeld te besteden aan nieuwe stepjes voor op het schoolplein en een deel gaat mee naar Ameland om daar een sportieve activiteit te doen.

Sportiefste klas 2020 in de gymzaal