Dienstverlening en contact tijdens de coronamaatregelen

De dienstverlening van de gemeente gaat zoveel mogelijk door, maar wel gericht op écht noodzakelijke dingen. De gemeentelijke gebouwen zijn geopend. Wel gelden er aangepaste openingstijden.

Stel een aanvraag uit of regel het online

Binnenkort een afspraak maken op het gemeentehuis? Bedenk dan eerst of het nu echt noodzakelijk is. Probeer uw bezoek anders uit te stellen. Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt noodzakelijk is. Sommige zaken kunt u online regelen​. Kom alleen langs als het echt nodig is. Blijf thuis als u gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Komt u naar het gemeentehuis?

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis? Wij vragen u alleen te komen en de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus na te leven.

Afspraak

Voor de balie burgerzaken werken wij op afspraak. Een afspraak maken van kan via telefoonnummer 0597-617555 of online:

Direct een afspraak maken

Inzameling oud papier door gemeente

Oud papier wordt in de gemeente Pekela één keer per vier weken opgehaald door de gemeente. Naast de inzameling door de gemeente halen ook verenigingen en scholen oud papier op. Door de maatregelen rondom het coronavirus gebeurt dit niet meer overal.

Komt een vereniging of school niet langs om het oud papier op te halen? Bewaar dit voor een volgende keer of bied het aan als de gemeente komt inzamelen. Benieuwd wanneer wij het oud papier komen halen? Kijk op Mijn AfvalWijzer.

Brengstation

Wilt u zelf graag papier of afval wegbrengen? Dit kan bij het afvalbrengstation.