MijnOverheid berichtenbox

De gemeente Pekela is aangesloten op de Berichtenbox van MijnOverheid. Hierdoor kunt u post van de overheid digitaal ontvangen. Zo kan de gemeente sneller, efficiënter en duurzamer communiceren.

De aanslagbiljetten worden digitaal verzonden via de Berichtenbox naar inwoners die zich hebben aangemeld bij MijnOverheid.

Hoe kunt u zich aanmelden bij MijnOverheid?

Bent u nog niet aangemeld bij MijnOverheid, maar wilt u wel gebruik maken van de Berichtenbox? Dan kunt u uw account op MijnOverheid in vier stappen activeren. U heeft hier alleen een DigiD voor nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan aan op: www.digid.nl/aanvragen. Nadat uw account is geactiveerd kunt u direct gebruik maken van de Berichtenbox.

Bent u bewindvoerder of budgetbeheerder?

Heeft u een verzoek gedaan om de belastingaanslag van uw cliënt te ontvangen? En heeft uw cliënt zich aangemeld bij MijnOverheid? Dan wordt de belastingaanslag digitaal verstuurd naar de Berichtenbox van uw cliënt. Dit kan alleen door de cliënt zelf worden gewijzigd, door dit aan te passen in zijn of haar account van MijnOverheid.

Meer informatie?

Voor meer informatie kijk op www.mijnoverheid.nl of bekijk de folder.