Informatie en ondersteuning voor ondernemers

Als ondernemer komt er veel op u af op dit moment. Er is nog veel onduidelijk en er zijn veel vragen. Op deze pagina proberen wij zoveel mogelijk antwoord te geven op vragen, vindt u aanvraagformulieren en contactgegevens.

 • Informatie voor ondernemers

  In dit bericht proberen we zoveel mogelijk antwoord te geven op vragen of verwijzen naar landelijke sites waar de antwoorden staan.

 • Maatwerk in steun voor Pekelder ondernemers en zzp’ers

  Ook de ondernemers in Pekela zijn getroffen door de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus (COVID-19). In Pekela leveren we maatwerk om ondernemers in deze periode te steunen. Bent u ondernemer en wilt u graag steun? U vindt informatie op onze website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0597-617555.

 • Hulp voor ondernemers (Tozo)

  Diverse ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het Coronavirus. Zij kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiële steun.

 • Doorgeven wijzigingen (Tozo)

  Op dit moment heerst in Nederland het Coronavirus. In verband met dit virus, heeft het kabinet een aantal inkomensondersteunende maatregelen moeten nemen. Een van deze maatregelen is gericht op gevestigde ondernemers en zzp-ers. Dit is een uitkering voor de kosten van levensonderhoud. Deze regeling noemen we Tozo (Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers).

 • Vraag en antwoord

  Hier vindt u de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop over hulp voor ondernemers rondom het Coronavirus