Het Groninger Panel zoekt nieuwe Panelleden!

Het Groninger Panel zoekt nieuwe Panelleden. En daarom ontvangen 1.387 inwoners van de gemeente Pekela in de week van 25 februari een uitnodiging per brief van het Sociaal Planbureau Groningen om zich aan te melden voor het Groninger Panel.

Hebt u ook een uitnodiging ontvangen? Graag vragen we u dan om mee te doen. Zo wordt ook de stem van u als inwoner van de gemeente Pekela meegenomen in het beleid dat gemaakt wordt in de provincie Groningen!

Over het Groninger Panel

Het Groninger Panel is opgezet door het Sociaal Planbureau Groningen en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen. In het Groninger Panel geven inwoners uit de provincie Groningen online hun mening over actuele onderwerpen, zoals leefbaarheid, veranderingen in de zorg en de gevolgen van gaswinning en aardbevingen. In het panel zitten momenteel al 3.500 Groningers die hun mening delen. Het Sociaal Planbureau Groninger werkt nauw samen met Gronings Perspectief (Rijksuniversiteit Groningen) in een onderzoek naar de gevolgen van de gaswinning voor veiligheid, gezondheid en toekomstperspectief.

Hoe is bepaald wie een uitnodiging krijgt?

De gemeente Pekela heeft een steekproef getrokken onder haar inwoners. Zo heeft het toeval bepaald welke inwoners uit de gemeente Pekela wel en welke niet zijn uitgenodigd. Uitgangspunt is dat de deelnemers uit onze gemeente een anoniem maar representatief beeld geven van onze gemeente.

Is het geven van informatie veilig?

De privacy van panelleden is volledig gewaarborgd. Persoonlijke gegevens en de antwoorden die men geeft bij het invullen van de enquêtes worden vertrouwelijk behandeld door het Sociaal Planbureau Groningen. De onderzoeksresultaten zijn niet te herleiden tot individuele panelleden. Uw gegevens worden uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt.

Meld u vandaag nog aan!

Heeft u een uitnodigingsbrief ontvangen? Log dan in met uw persoonlijke inlogcode die vermeld staat in de brief. Aanmelden kan via www.sociaalplanbureaugroningen.nl/panel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Groninger panel? Bezoek de website van het Sociaal Planbureau Groningen (www.sociaalplanbureaugroningen.nl/over-het-groninger-panel/).

sociaal planbureau groningen