Tinie Kuipers-Hensema en de Kinderspelweek winnen vrijwilligersprijs 2018

Vrijdag 14 december 2018 heeft wethouder Henk Busemann de winnaars van de vrijwilligersprijs 2018 bekend gemaakt. Mevrouw Tinie Kuipers-Hensema en de Kinderspelweek hebben tijdens het vrijwilligersbuffet de vrijwilligersprijs in ontvangst genomen. Na de prijsuitreiking werd het buffet in Ontmoetingscentrum De Kiepe in Nieuwe Pekela geopend. Aan het buffet namen 170 vrijwilligers uit Pekela deel.

Vrijwilligersprijs

Mevrouw Tinie Kuipers-Hensema heeft de vrijwilligersprijs in ontvangst mogen nemen vanwege haar brede maatschappelijk inzet en jarenlange verdienste als vrijwilligster in Pekela. Ook de Kinderspelweek Boven Pekela mocht de prijs in ontvangst nemen. Het team draait volledig op vrijwilligers en organiseren al jaren lang een leuke spelweek voor iedereen in Pekela.

Jury en prijs genomineerden

De jury bestond uit wethouder Henk Busemann, mevrouw Gebiena Lubben (winnaar 2017 vrijwilligersprijs), mevrouw Ineke Weernink (De Badde) en mevrouw Jeanique Ham (gemeente Pekela). Wethouder Henk Busemann had voor de genomineerden ook een kleine prijs voor hun nominatie en inzet het afgelopen jaar.