Informatieavond over nieuwbouw in centrum Oude Pekela

Op dinsdag 10 juli 2018 organiseert de gemeente Pekela van 19:00 tot 20:00 uur een informatieavond over nieuwbouw in het centrum van Oude Pekela. De avond wordt gehouden in het gemeentehuis van Pekela. De gemeente wil graag inventariseren hoeveel belangstelling er is om te wonen op de Kooistralocatie (hoek Raadhuislaan – Feiko Clockstraat).

Gelijkvloerse (koop)appartementen

In het ontwikkelplan Oude Pekela Centraal is opgenomen dat deze locatie met woningbouw wordt ingevuld. Het woningbouwproject richt zich vooralsnog op gelijkvloerse appartementen in de koopsector en eventueel vrije huursector.

Belanghebbenden registreren

De gemeente Pekela wil graag weten hoeveel belangstelling er is om op deze locatie te wonen. Wilt u hier wonen? Wij zien u graag op de informatieavond. U ontvangt informatie over de vervolgstappen, u kunt vragen stellen aan projectmedewerkers en u kunt zich laten registeren als u belangstelling heeft.

Oude Pekela Centraal

In 2016 is de gemeente Pekela gestart met het project Oude Pekela Centraal. Samen met inwoners is een projectplan ontstaan om het centrum van Oude Pekela een aantrekkelijke plek voor iedereen te maken. Op de Kooistralocatie zijn leegstaande panden door de gemeente gekocht en gesloopt. De locatie wordt weer opgevuld met woningbouw.